Stijnman Coaching en Consultancylogo

Monnetflat 1A
Uithoorn

Wij werken uitsluitend op afspraak

E: info@bonavitae.nl

T:   0297-224768
M: 06-46151405

Coaching ondernemers

Wanneer  u een onderneming wilt starten of binnen of naast uw bestaande onderneming een nieuwe activiteit wilt opstarten kunnen wij u daarin als ondernemerscoach bij helpen en ondersteunen.

Wij gaan dan allereerst met u in gesprek zodat u bij uzelf ontdekt waar uw passie en kwaliteit ligt in relatie tot de te starten onderneming(s) (activiteit).

Vervolgens ondersteunen en stimuleren wij u (wanneer u dat wenst) bij het maken van het ondernemingsplan en het ontwikkelen en implementeren van alle aspecten van de onderneming(s) (activiteit), zoals bijvoorbeeld de rechtsvorm van de onderneming, de marketing, de logistiek, de facturering en administratie e.d.

Ook bij het aangaan van een samenwerking kan het waardevol zijn om u daarbij eerst door ons als ondernemers coach te laten begeleiden.

Hierdoor wordt bevorderd dat de potentiele samenwerkende ondernemers hun verwachtingen en belangen ten aanzien van de toekomstige samenwerking helder in beeld krijgen en deze verwachtingen en belangen ook op een duidelijke wijze aan de ander overbrengen, waarna men veel beter tot goede afspraken over de samenwerking kan komen.

Ook bij de implementatie van de gemaakte afspraken kunnen wij als ondernemerscoach de samenwerkende ondernemers ondersteunen door hen te begeleiden bij het opzetten van de daarvoor juiste (infra)structuur van de onderneming en bij het vertalen van die afspraken in goede instrumenten en directieven binnen de onderneming.

Deze coaching kan latere teleurstellingen voorkomen, bijvoorbeeld in het geval dat tijdens de samenwerking alsnog blijkt dat de verwachtingen en belangen die partijen bij de samenwerking hadden niet (kunnen) worden waargemaakt omdat de ander bijvoorbeeld daarmee strijdige verwachtingen en belangen had.
Of bijvoorbeeld wanneer u bij u zelf ontdekt dat de beoogde samenwerking op zichzelf toch eigenlijk niet bij uw eigen belangen en verwachtingen past.
Wanneer dat vooraf allemaal was besproken waren die teleurstellingen dan wellicht te voorkomen geweest.

Deze coaching kan u dan een grote verliespost uit de samenwerking besparen, welke anders door het voortijdig beŽindigen van die samenwerking zou kunnen ontstaan.
Ook wanneer gedurende de gesprekken blijkt dat partijen de samenwerking beter niet kunnen aangaan omdat hun belangen en verwachtingen te ver uit elkaar liggen om te kunnen overbruggen.

U kunt bij ons vanzelfsprekend altijd rekenen op absolute discretie.

Door zijn jarenlange ervaring als kandidaat-notaris (ook in de ondernemerspraktijk) (lid van de KNB), estate planner (lid van het Genootschap van Estate Planners), juridisch adviseur, coach en mediator is Richard Stijnman bij uitstek geschikt en gekwalificeerd om u hierin deskundig en adequaat te ondersteunen en te begeleiden.

Wilt u hier meer over weten?
mail dan naar help-mij@bonavitae.nl of
bel naar Richard Stijnman op 06-46151405.

Wilt u een offerte opvragen? mail dan naar offerte@bonavitae.nl .

Zo nodig komen wij ook 's-avonds of in het weekeinde bij u langs.

 

Start
Coaching
Over onsADHD
NabestaandenOndernemers

wolkenlucht