Over Ons

Stijnman Coaching en Consultancy wordt geleid door Richard Stijnman, coach, adviseur en mediator.

Richard Stijnman heeft uitgebreide kennis en ervaring in coaching, mediation en advisering.

Vooral het coachen geeft Richard bijzonder veel voldoening omdat het goed doet om te zien wanneer mensen door het coachingtraject weer zelfverzekerder worden en weer een positieve kijk op het leven krijgen en daardoor gelukkiger in het leven komen te staan.

Wij coachen vanuit onze kantoren in Uithoorn en Breda maar wij kunnen ook bij u langs komen als u dat plezieriger vind.

Wij coachen ook buiten kantoor uren.

 

Richard Stijnman

Tarieven en werkwijze

Voor ondernemers en bedrijven hanteren wij een tarief van € 70,00 per half uur exclusief btw en eventuele externe kosten en reiskosten.

Voor privé personen (die voor de coaching geen vergoeding ontvangen) handhaven wij een korting op het tarief en bedraagt ons tarief  na die korting €  30,99 exclusief btw en eventuele externe kosten per half uur. (dat is € 37,50 inclusief btw). Dit tarief wordt gehanteerd onder de voorwaarde dat de coaching binnen kantooruren op ons kantoor in Uithoorn plaats zal vinden.

Voor coaching en training van teams en duos gelden andere tarieven. Daarvoor kunt u een offerte bij ons opvragen.

Een coaching traject bestaat gemiddeld uit zeven sessies (vaak van een half uur, doch langer is ook mogelijk wanneer dat nodig of gewenst is). Naast de gewone sessies zal er ook contact per e-mail , whatsapp of per telefoon zijn wanneer dat nodig of gewenst is.

Er wordt tijdens de sessies ook geoefend met bijvoorbeeld situaties die voor u lastig zijn, zodat u zichzelf zekerder zult voelen in die situaties.

Daarnaast krijgt u ook opdrachten voor "thuis"  mee (huiswerk), welk huiswerk dan tijdens de daarop volgende sessie besproken zal worden.

Wij kunnen bij onze coaching, afhankelijk van uw coachingsvraag, zowel uitgaan van de methode van motiverende gespreksvoering als van oplossingsgerichte coaching.

Ook "wandel coaching"  behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Disclaimer
Wij zullen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van deze website. Gebruik van informatie van deze website geschiedt geheel voor eigen risico en biedt geen enkele grond voor aansprakelijkheidstelling van Stijnman Consultancy of aan haar gelieerde personen of bedrijven.

Het is niet toegestaan teksten of foto's van deze website voor eigen (persoonlijke en/of commerciële) doeleinden te gebruiken en te vermenigvuldigen zonder toestemming van de auteur, vormgever en/of de fotograaf.

Start
Coaching
Over onsADHD
NabestaandenOndernemers

waterkant

Stijnman Coaching en Consultancylogo

Monnetflat 1A
Uithoorn

Wij werken uitsluitend op afspraak

E: info@bonavitae.nl

T:   0297-224768
M: 06-46151405